De volgende merken veelzijdigheidszadels zijn bij ons te koop en een aantal liggen op voorraad:

Wintec

Zadels van Wintec zijn licht in gewicht, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. De zadels hebben CAIR-kussensystemen en met het Easy Change Fit Solution perfect aan te passen op de paardenrug.

KM Worldriding

Alle KM zadels hebben kussens die de druk optimaal verdelen over de rug van het paard en zorgen voor een maximale schoudervrijheid. KM Worldriding zadels geven de ruiter veel steun door een diepe zit en de speciaal gevormde kniewrongen op het zweetblad. De zadels zijn in verschillende boommaten leverbaar en in de zitmaten 16 tot en met18 inch inclusief de halve inch maten. Alle zadels zijn compleet zelf samen te stellen. Met onze bijbehorende passervice bent je verzekerd van een goed passend zadel voor jou en je paard.

Harry Dabbs

Harry Dabbs combineert moderne technologie met traditionele methodes bij het maken van de zadels. Alle zadels hebben een uitzonderlijke pasvorm en zijn van zeer goede kwaliteit. Harry Dabbs is geschikt voor de meeste paardenrassen.

Kent & Masters

Kent & Masters is een traditioneel Engels merk wat zadels maakt voor alle paardenrassen. Van Kent & Masters kan je topkwaliteit verwachten voor elke discipline paardensport.

Thorowgood

Rond, fijn of groot gebouwd? De zadels van Thorowgood volgen alle lichaamsvormen van het paard. De zadels zijn lichtgewicht en geschikt voor alle type paarden.